duminică, 15 noiembrie 2009

Banii sunt ceea ce vrem noi sa fie!

MINTEA   noastra este cea care le confera adevarata lor valoare, daca mintea nu le-ar da  un sens al lor acestia nu ar reprezenta nimic in sine .Banii , simbol al PUTERII, nu devin putere reala decat atunci cand mintea noastra a decis cel mai bine cum si la ce sa-i foloseasca.  Banii trebuie considerati ca un instrument , un mijloc. Prin intermediul mintii, dispunem de mijlocul de a-i  face sa aiba efect cand si cum dorim noi.
Trebuie sa iubiti banii daca vreti ca si ei sa va iubeasca. Stiu ca aceasa afirmatie intra in contradictie cu invataturile morale clasice .Insa acest lucru este adevarat in lumea oculta. Daca nu iubiti banii, acestia vor fugi de dvs.  In general , multe persoane fara bani nu au la inima banii si nici pe cei care au prea multi , dupa parerea lor.Aceasta este cea mai mare greseala posibila.Este ca si cum ai respinge persoana  pe care o iubesti si apoi sa-ti plangi de mila .Nu trebuie sa respingem ceea ce dorim , altfel lucrul sau persoana dorita nu va veni niciodata la noi.
REGULA GENERALA = Trebuie sa iubiti banii fara falsa pudoare si va vor iubi si ei la randul lor . Nu le criticati niciodata puterea sau natura. Nu exista bani murdari , ci numai minti perverse care ii murdaresc, ceea ce este cu totul altceva.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu